top of page
shutterstock_1570960567 (1).png

Stroke Survivors

Public·53 members
Jeremiah Bell
Jeremiah Bell

Nevoile Lui Nevoile Ei: How This Book Can Save Your Marriage


Insa este pe deplin adevarat ca aceste nevoi au un oarecare grad de relativitate respectiv ele se completeaza si cu nevoile materiale legate de evolutia scolara a copilului, extrascolara, copilul frecventind clubul de fotbal UNIVERSITATEA C. la centrul de copii si juniori. Acesta are un program in timpul scolii de 3-4 antrenamente sau meciuri saptamanal, in timpul vacantelor scolare zilnic cu exceptia zilelor de duminica la care se adauga turnee interne si internationale.
Nevoile Lui Nevoile Ei Pdf 49De asemenea imobilele pe care piritul le detine nu produc nici un fel de venituri cu caracter de continuitate care ar putea fi luate in calcul pentru stabilirea pensiei, mai multe ele sint grevate de ipoteci. Nu se poate retine solicitarea reclamantei de a se stabili pensia de intretinere de 600 de euro lunar, acest plafon fiind mult peste suma ce se poate retine din venitul piritului depasind si nevoile minorului .


Față de nevoile minorului, la care se raportează valoarea pensiei de întreținere, apreciază că și aici instanța a decis în mod pripit o valoare lunară de 300 EUR, de vreme ce, pe lângă nevoile curente și obișnuite ale oricărui copil de vârsta fiului părților, în speța de față chiar pârâtul a creat și 1-a obișnuit pe minor cu un mod de viață peste medie.


Arată ca in perioada respectiva a plătit voluntar pensie de intretinere intr- o suma care depășea cu mult nevoile de creștere si educare ale minorului raportat la vârsta lui frageda iar pe de alta parte la standardul de viata existent in România,


Faptul că, de bună voie, apelantul a contribuit, anterior, cu suma de 600 euro, nu obligă instanța la a menține pensia de întreținere în acest cuantum, dacă se dovedește a nu fi în concordanță cu veniturile celui obligat la întreținere și cu nevoile celui căruia i se acordă întreținerea. O pensie de întreținere în cuantum de 600 euro nu se justifică, pe de o parte, pentru că, nu are nici un suport probator, iar pe de altă parte, apelantul are obligația legală de a contribui doar la întreținerea minorului și nu și a mamei acestuia. Apoi, stabilirea pensiei de întreținere în sarcina unui dintre părți, nu exclude obligația celuilalt părinte de a contribui personal la satisfacerea nevoilor minorului. Aceasta în condițiile în care, art.499 cod civ. prevede obligația solidară a tatălui și a mamei de a da întreținere copilului lor minor, asigurându- i cele necesare traiului, precum și educația, învățătura și pregătirea sa profesională.


About

Welcome to the Stroke Survivors group! Feel free to introduc...

Members

 • Marissa Martelle
 • Dương Dương
  Dương Dương
 • nhi linh
  nhi linh
 • Love
  Love
 • Hermiane Cielle
  Hermiane Cielle
bottom of page